De advocaat letselschade Leiden is de expert op het gebied van letselschade

Heeft u sinds kort letselschade opgelopen en bent u bang dat u de kosten zelf moet betalen? Wees dan niet getreurd, want advocaat letselschade Leiden is de expert op het gebied van letselschade.

Over ons

Sinds 1998 is Rienko Smits werkzaam op het gebied van de verzekeringen. Hij is gestart als schadebehandelaar, vervolgens is hij doorgegroeid naar de afdeling letselschade, waar hij geleerd heeft hoe verzekeraar denken en handelen bij letselschades. Vervolgens heeft hij zijn eigen bedrijf georganiseerd ‘’www.infoletselschade.nl ‘’ hieruit heeft hij meer ervaring opgedaan, door te kijken wat klanten echt willen, hoe  rechtszaken en verzekeringen werken.

Hoe werkt het aansprakelijk stellen van de tegenpartij?

Bij advocaat letselschade Leiden zorgen ze ervoor dat ze eerst bij u langskomen, vervolgens gaan ze bepaalde punten met u bespreken over de oorzaak van het ongeluk. Na het bespreken van de punten, gaan jullie samen bewijsstukken zoeken, wat van pas kan komen tijdens de rechtszaak. Ook start hij een aansprakelijkheidsonderzoek uitvoeren om te kijken wat er precies is gebeurd. Na het onderzoek gaat de advocaat de tegenpartij aansprakelijk stellen en vervolgens zorgen dat u niks hoeft te betalen voor het herstellen van uw letselschade.