De bruine cowboylaars die ik zocht eindelijk gevonden

Samen met een vriendin bezoeken we veel country evenementen, altijd gaan we dan in stijl gekleed. Voor mijn outfit was ik nog op zoek naar de ideale bruine cowboylaars. De rest van mijn outfit had ik al alleen deze ontbrak nog in mijn garderobe. Ik kom uit de buurt van Valkenswaard en mensen hadden mij al een getipt over deze winkel en de site. Op een avond ben ik gaan snuffelen en kwam hier terecht. Wat een te gek assortiment en wat een gevoel van stijl en klasse krijg ik hier! Die foto’s zijn ook zo mooi gemaakt. En de foto van de winkel nodigde natuurlijk ook enorm uit! Ik denk daar moet ik naar toe. Ben ik samen met die vriendin gegaan, natuurlijk een leuk dagje uit van gemaakt en het was heerlijk. Ik heb mijn bruine cowboylaars eindelijk gevonden en mijn vriendin heeft ook laarzen gekocht. Allebei helemaal gelukkig!

Medewerkers

Wat mij erg opviel is de passie en de liefde die de medewerkers hier hebben voor wat ze verkopen. Ze staan echt achter de producten. En daar hou ik van. Liefde voor het vak, liefde voor wat je verkoopt. Prima zaak! Aanrader!