Een goed detacheringsbureau onderwijs

Goudgrijs is een goed detacheringsbureau onderwijs die al vele jaren ervaring heeft in het vinden van perfecte mensen voor jouw vacature. Kamp je als bedrijf met een tekort aan docenten of andere mensen binnen de school. Kijk dan is naar de gouden generatie. Mensen boven de 50 hebben veel ervaring in het geven van les en vinden dit ook heel leuk om te doen. De expertise in vakkennis waar ze over beschikken is enorm. Bij Goudgrijs zien ze dat veel 50+ ers het heel leuk vinden om voor de klas te staan en het best moeilijk is voor hen om een baan te vinden.

Waarom kiezen voor Goudgrijs

detacheringsbureau onderwijs

Goudgrijs kan ervoor zorgen dat ze binnen een dag een geschikte kandidaat hebben voor je vacature. De mensen die ze voor je zoeken zijn alleen maar vakbekwame mensen die meteen hun ervaring laten zien en veel extra waarde tonen. Goudgrijs heeft een NEN keurmerk. Dit laat zien dat ze enorm betrouwbaar zijn en dat ze hun beloftes nakomen.

Werkwijze van Goudgrijs

De werkwijzen van Goudgrijs is erg fijn. Ze werken met hele ervaren mensen die precies weten wat bedrijven zoeken in hun kandidaten. Ze stellen goede vragen aan kandidaten om erachter te komen of ze echt over de kwaliteiten beschikken wat ze beweren te hebben.