G4s biedt verschillende soorten veiligheidstrainingen aan

G4s

G4s biedt verschillende soorten EHBO cursussen aan. Al onze EHBO-ers hebben hier hun diploma’s gehaald. Ik vertel je graag meer over de voordelen van het volgen van een EHBO cursus bij G4s. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

G4s biedt verschillende soorten EHBO cursussen aan

G4s Er zijn verschillende EHBO trainingen te volgen bij G4s. De basiscursus duurt 3 dagen en na afloop doe je examen om het officiële EHBO diploma van het Oranje Kruis te behalen. Tijdens deze cursus leer je alles over het verlenen van eerste hulp. Van het plakken van een pleister tot reanimeren en van het herkennen van een beroerte tot weten wat te doen bij stikken. Het certificaat van het Oranje Kruis is 2 jaar geldig. In die 2 jaar moet je een herhalingscursus van 1 dag doen om zo weer je diploma voor 2 jaar te verlengen. Ook de herhalingscursus kun je bij G4s volgen. Een andere mogelijkheid is om de theorie via E-learning zelf te leren en dan alleen 1 praktijkdag te volgen.

Altijd een locatie in de buurt

G4s G4s heeft verschillende trainingslocaties in Nederland. Er is dus altijd wel een locatie die goed bereikbaar is. Dit scheelt veel tijd en kosten voor de cursisten en werkgevers.  Ook de cursustijden worden in overleg bepaald waardoor het mogelijk is om de cursussen in drukke werkroosters in te passen.

Het is echter ook mogelijk om in-company EHBO cursussen te verzorgen. G4s heeft hiervoor speciaal ingerichte trailers om zo waarheidsgetrouw mogelijk praktijk situaties te kunnen oefenen. Er kan echter ook extra aandacht besteed worden aan situaties die (kunnen) voorkomen in het betreffende bedrijf.

EHBO cursus voor particulieren

In sommige gevallen worden de kosten van een EHBO cursus door particulieren vergoed door de zorgverzekering. Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van je eigen verzekering. Lees meer over de EHBO cursussen van G4s op de website.