Je medewerkers bedanken in de december periode

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen. Als december er weer aan komt, dan is het de gelegenheid om de werknemers te bedanken voor het harde werk van het afgelopen jaar. Maar hoe stel je nou een mooi kerstpakket samen? Hieronder staan een aantal tips. Deze tips kunnen jouw organisatie helpen bij de keuzes voor een origineel kerstpakket!

Team samenstellen

Het kan erg lastig zijn om een kerstpakket samen te stellen voor de werknemers. Dit moet goed gebeuren en daarom is het handig om een team te hebben, waarmee je samen beslist hoe het pakket eruit komt te zien. Je wilt namelijk niet dat het pakket er compleet uit komt te zien naar jouw voorkeuren. Je wilt natuurlijk dat je medewerkers het leuk vinden. 

Wat wil je uitstralen? 

Dit is misschien wel een van de belangrijkste punten om over na te denken. Vind je het belangrijk dat jouw medewerkers een gezonde levensstijl hebben? Dan zal je dit ook terug moeten zien in het kerstpakket. Of vind je het als bedrijf leuk en belangrijk om met feestjes ervoor te zorgen dat de sfeer goed is. Ook dit kun je terug laten komen in het kerstpakket en daarom is het van belang om hierover na te denken. 

Zelf samenstellen of uitkiezen?

Natuurlijk is het mogelijk om een kerstpakket uit te kiezen. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende groottes en verschillende soorten pakketten. Daarnaast kun je voor een origineel kerstpakket te kiezen door het zelf samen te stellen. Hierbij kun je zelf de prijs in de gaten houden en daarbij zelf kiezen welke producten je wilt toevoegen aan het pakket. 

Budget

Wat ook erg belangrijk is om het budget van tevoren te bepalen. Als je na het bepalen van het budget daadwerkelijk aan het kijken bent naar de kerstpakketten, dan is het van belang om goed op te letten. Het is namelijk van belang om hierbij te kijken of de prijzen die bij de pakketten staan inclusief of exclusief B.T.W. zijn. Daarnaast is het van belang om te kijken of de verpakkings-, inpak- en leveringskosten ook zijn meegenomen in het bedrag. 

Wees er snel bij

Dit is misschien wel een van de belangrijkste tips. Veel ondernemingen bestellen de pakketten vroegtijdig. Dit kan ervoor zorgen dat de keuze in pakketten verminderen en dat jij uiteindelijk de keuze hebt uit een klein assortiment van kerstpakketten. Daarnaast is het ook belangrijk om op tijd te bestellen vanwege de levertijd. Het kan namelijk wel een tijdje duren voordat het pakket daadwerkelijk bij jullie is geleverd. 

Met andere woorden: neem je tijd voor de kerstpakketten, want de werknemers zullen het gaan waarderen. Een mooi pakket zal namelijk zeker zijn vruchten afwerpen bij de werknemers en dat is wat je wilt.