Leren Jassen Versano voor dames

De dames leren jassen van Versano hebben mij een ontzettend goede ervaring bezorgd. Nog nooit heb ik me zo goed gevoeld als in mijn prachtige nieuwe zwarte Biker Jack, gemaakt van echt kalfsleer. Toen ik hem nog maar aandeed, was ik meteen verkocht. De jas sluit perfect aan en ziet er bovendien erg stoer uit. Dit op zich was voor mij al voldoende, maar wat me volledig overhaalde was de prijs. Dat ik voor zo een stijvolle en tijdloze jas slechts zo weinig hoefde te betalen, verwondert me nog steeds. Ik kon niet wachten met het dragen van de jas en ook mijn vriendinnen vonden dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Mocht ik nog een andere jas nodig hebben, zou ik zeker naar deze winkel terugkeren.

Waarom Versano?

Ik heb voor dit merk gekozen omdat het bekend staat voor zijn goede kwaliteit van zowel leren jassen als winterjassen met bontkragen. Toen ik hun site bezocht, vond ik een groot aantal modellen van jassen die me zeker interesseerden. Alles wat ze verkopen is van goede kwaliteit en gaat een lange tijd mee, ideaal voor mij dus.