Met AquaFinesse houd jij je thuis spa natuurlijk schoon

Waterbehandeling

Met AquaFinesse houd jij het water in je thuisspa schoon, kristalhelder en geurvrij op een natuurlijke manier. Zoals je weet moet het water in je spa regelmatig worden ontsmet om bacteriën te vernietigen. Toch mag dit niet ten koste gaan van je gezondheid of die van anderen. Traditionele schoonmaakmiddelen bevatten tal van chemische stoffen, zoals chloor. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals huidklachten, oogklachten of ademhalingsproblemen. Bovendien kan chloor je bad beschadigen. Met AquaFinesse onderhoud jij je spa op een natuurlijke wijze. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid, maar ook voor je bad.

AquaFinesse

Gebruik AquaFinesse wekelijks en verwijder alle bacteriën

AquaFinesse is een natuurlijk alles-in-één onderhoudsproduct voor je spa. Door één keer per week je bad schoon te maken met dit schoonmaakmiddelen, blijft het water helder, schoon en geurvrij. Je voorkomt dan troebel water of kalkopbouw. Als je het bad niet regelmatig schoonmaakt, hebben bacteriën vrij spel. Er kan dan een slijmerige substantie in je spabad ontstaan. Door je bad wekelijks te reinigen met AquaFinesse voorkom je dit.

Chloordrijver

Verwijder bacteriën en voorkom kalkopbouw

AquaFinesse pakt het probleem bij de wortel aan. Met dit milieuvriendelijke onderhoudsproduct wordt de slijmlaag losgeweekt van het bad en weggespoeld met het water. Er kan zich dan geen nieuwe slijmlaag vormen. Door middel van een wekelijkse behandeling zullen de bacteriën spectaculair verminderen. Daarnaast wordt kalkopbouw aan de pompen, verwarming en gladde wanden voorkomen. Met AquaFinesse wordt het niet alleen makkelijker om je bad te onderhouden, maar wordt ook de levensduur van je spa-onderdelen verlengd.

Inhoud van een pakket

Een pakket AquaFinesse bestaat uit:

  • Twee flessen met twee liter vloeistof
  • Eén dispenser
  • Eén pak reinigingstabletten
  • Eén maatbeker

Met een verpakking kun je jouw bubbelbad drie tot zes maanden onderhouden. Wil je jouw spa schoonhouden met dit product? Bestel het dan online bij bodyfitwebshop. Of bel ons voor meer informatie.