Ook vacatures voor starters vind je hier snel

vacatures voor starters

Een tijd geleden heb ik al eens iets verteld over Stagemax. Nu vertel ik jullie graag dat er ook vacatures voor starters te vinden zijn! De vorige keer was ik op zoek naar een stage waarmee ik kon gaan afstuderen. Die heb ik destijds erg snel gevonden dankzij de hulp van Stagemax. Nu ik ben afgestudeerd, was het tijd voor een echte baan. Bij Stagemax heb ik mij toen opnieuw ingeschreven. Dit keer met andere wensen natuurlijk. Een baan voor 32 uur per week in de IT sector. Dat leek mij wel wat! Al snel nam iemand van het bedrijf contact met mij op. Mijn CV was geupload en zij wilden graag weten waar ik naar op zoek was. Dit hebben wij besproken en zodoende ging de beste man aan de slag met een match te vinden.

vacatures voor starters

Ook vacatures voor starters bekijken?

Een match was al snel gevonden en al twee weken later ging ik op gesprek. Ik had nooit durven dromen dat ik zo snel mijn eerste junior functie zou hebben. Een paar dagen later hoorde ik dat ik was aangenomen en de volgende maand kon beginnen. Prachtig! Wil jij ook vacatures voor starters bekijken? Bezoek dan ook eens Stagemax!