Sabina Biquá, kapsalon De Meern

kapsalon De Meern

Een afspraak maken bij Sabina Biquá, de kapsalon in De Meern is een hele belevenis. Hier zijn alleen vrouwen welkom en elke behandeling wordt met de uiterste zorg uitgevoerd. Voordat de kapsters aan de slag gaan, wordt er eerst een gesprekje gehouden. Hierin kan je aangeven wat jouw wensen zijn. Wanneer ik hier een afspraak heb gemaakt, zeg ik altijd dat zij er iets moois van mogen maken. Elke keer dat ik hier vandaan kom kan ik niet geloven dat ik de persoon ben die je in de spiegel zie. Zo mooi, zo apart en zo prachtig.

Online een vraag stellen aan kapsalon De Meern

Wil jij een speciaal kapsel, of een andere look, maar weet je niet zeker of je dat hier bij deze kapperszaak wel kan krijgen, vraag het online. Op de website is namelijk een contactformulier te vinden waar jij deze vraag, of een andere kan stellen.

Inmiddels heb ik mijn behandeling hier al gehad en ik ben bijzonder tevreden over het resultaat. Mijn haren zijn gekleurd en het model is zo erg leuk geworden, ik herken mijzelf niet meer terug in de spiegel. Bovendien heb ik ook een visagie behandeling gehad en dat was de doorslag.