Snel lenen van een klein bedrag is niet moeilijk

Wil je snel geld lenen zonder al teveel gedoe? Als het om een klein bedrag gaat sluit je daar het beste een minilening voor af. Deze leningen lopen uiteen van bedragen tussen de 100 en 1500 euro. Je kunt dus ook kiezen voor een bedrag er tussenin. Heb je tijdelijk even wat extra geld nodig omdat je voor een onverwachte uitgave bent komen staan en het nog even duurt voordat je salaris gestort wordt? Kies dan een minilening waarmee je het financiële gat kunt dichten.

Kijk goed welke kredietverstrekker je kiest

Een minilening kun je bij diverse kredietverstrekkers eenvoudig en snel online aanvragen. Kijk altijd goed naar de voorwaarden en beslis op basis daarvan met welke aanbieder je in zee gaat. Als je ervoor zorgt dat je de benodigde documenten bij de hand hebt is het aanvragen zo gebeurd. Omdat een minilening juist bedoeld is om vlug over wat meer geld te kunnen beschikken wordt je aanvraag snel in behandeling genomen. Als deze goedgekeurd wordt heb je het geld soms al binnen 24 uur op je rekening en toch zeker binnen een paar dagen.

Hoe is het afbetalen geregeld?

Een klein geldbedrag lenen kan dus snel geregeld zijn. Het terugbetalen van een minilening duurt ook niet lang. Afhankelijk van de aanbieder maar zeker ook van de hoogte van het bedrag ligt de termijn om het terug te betalen tussen een paar weken en zo’n anderhalve maand. Als je een kleiner bedrag leent betaal je dit ook sneller terug maar dat is alleen maar logisch.

Kredietwaardigheid checken of niet?

Hoeveel je wilt lenen hangt vooral van jezelf af. Kies voor een aanbieder die bij je past en vraag het gewenste bedrag aan. De aanvraag zal in behandeling genomen worden en er wordt bepaald of je er wel of niet voor in aanmerking komt. In tegenstelling tot grotere leningen wordt bij een minilening niet altijd gekeken of je kredietwaardig bent. Dit betekent dat je niet gecheckt wordt bij het BKR. Hierdoor komen meer mensen in aanmerking voor een dergelijke lening.