Super luiers voor op vakantie!

wasbare zwemluier

Na maanden van bezigheden in het huis, op het werk en met je kind heb jij ook rust verdiend! Een vakantie met zon zee en ontspanning is het perfecte recept om jezelf weer op te laden voor de koude wintermaanden. Echter gaan op vakantie de boodschappen en de was ook gewoon door. Om maar niet te beginnen over de luiers van je kind! Gelukkig zijn hier mogelijkheden voor die zorgen dat jouw vakantie ook echt vakantie is.

De wasbare zwemluier voor een comfortabele vakantie

Om jezelf en je kind een plezier te doen, zijn er wasbare luiers. Deze variant maakt jouw vakantie écht vakantie! Ze zijn voor een kind ideaal tijdens het zwemmen. Een normale luier neemt al het water op en hierdoor wordt de luier enorm zwaar voor je kind. een wasbare zwemluier doet dit niet en laat je kind vrij bewegen in het water! Daarnaast hoef je bij wasbare zwemluiers je geen zorgen te maken over lekkages, deze variant zorgt dat de luier goed op je kind aansluit, waardoor alles binnen de luier blijft. Ook zijn er verschillende soorten sluitingen van de luier, zodat er ook een optie is die bij jouw kind past. De meeste zwemluiers hebben elastiek aan de achterzijde, wat tijdens het zwemmen comfortabel zit. Na het zwemmen kan de luier aan de waslijn en droogt de luier zeer snel op!

wasbare zwemluier

De wasbare luier heeft meer voordelen

Naast het gemak van een zwemluier zijn er meer voordelen voor op vakantie. Omdat de zwemluier wasbaar is, heb je meer ruimte over op vakantie. Zowel in de auto of koffer als op de locatie zelf. Natuurlijk moet je dit voor jezelf houden, zodat je zonder geklaag van je man meer kleding op vakantie mee kan! Door het gebruik van wasbare luiers bespaar je ook een hoop geld. Afhankelijk van welk soort wasbare luiers je gebruikt, kun je honderden Euro`s besparen ten opzichte van de gewone wegwerpluiers.