Tips voor bij het kopen van een Maxi cosi

8 januari 2018

Als toekomstig ouder is de veiligheid van jouw aankomende kindje prioriteit natuurlijk nummer één en daarom verdiep jij je in het kopen van een Maxi cosi om jouw kleintje veilig mee te kunnen vervoeren tijdens auto ritjes. Dit is een periode waarin je veel aankopen doet. Alles om ervoor te zorgen dat jouw baby’tje straks alles heeft wat hij of zij nodig heeft en veilig houdt. Een Maxi cosi autozitje mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Wat zijn belangrijke zaken om in je achterhoofd te houden bij het kopen van een Maxi cosi?

Past de Maxi cosi wel in mijn auto?
Een belangrijk punt is natuurlijk of de Maxi cosi van je dromen wel past in jouw auto. Een Maxi cosi autozitje bevesig je door middel van het onderstel van de Maxi cosi. Dit wordt ook wel de ‘base’ genoemd. Het bevestigen van de base doe je met de autogordels of met ‘Isofix’. De meeste auto’s hebben Isofix ingebouwd, helemaal de nieuwere modellen. Twijfel je of jouw auto geschikt is voor een Maxi cosi? Kijk dan op de website van Maxi cosi, daar kun je er meer informatie over vinden. Houd er rekening mee dat wanneer je een Maxi cosi bevestigt in je auto, je hem altijd achterstevoren neerzet, tegen de rij richting in. Dit is namelijk de meest veilige manier om je baby te vervoeren.

Waar vind ik een geschikte Maxi Cosi voor mijn baby?
Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten en maten Maxi cosi’s en ook veel plekken waar je deze autostoeltjes kunt aanschaffen. Misschien heb je wel vrienden of familieleden die niet zo lang geleden een kindje hebben gehad en kunnen zei jou adviseren waar je het beste een Maxi cosi kunt aanschaffen. Je zou bijvoorbeeld ook eens kunnen kijken op www.babykoop.nl. Hier vindt je een ruim assortiment in diverse soorten Maxi cosi’s.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.